BIYOVIS čajna mešavina - 30 filtera

UČINAK SASTOJAKA ČAJNE MEŠAVINE:

-normalizacija rada žuči, bubrega, jetre, gušterače

-delotvorna dekontaminacija organizma

-rešavanje problema sa zglobovima -pročišćavanje krvi, razređivanje krvi

-povoljan učinak kod dijabetesa

61 Proizvoda na zalihama

1 850,00 RSD

BIYOVIS čajna mešavina - 30 filtera

Svrha lekovitog bilja iz čajne mešavine je razgradnja i izbacivanje štetnih i otpadnih materija nakupljenih u telu, potpuna detoksikacija organizma i pružanje telu potrebne dnevne količine tečnosti, da bi sastojci lekovitog bilja i minerala mogli biti apsorbovani.

Preporučuje se i dijabetičarima, njegova redovna upotreba blagotvorna je kod probavnih smetnji i pomaže pri kontroli težine. Njegovi aktivni sastojci su antioksidativni prirodni slobodni radikali koji mogu zaštititi od bolesti koje napadaju imunološki sistem.

UČINAK SASTOJAKA:

-normalizacija rada žuči, bubrega, jetre, gušterače

-delotvorna dekontaminacija organizma

-rešavanje problema sa zglobovima -pročišćavanje krvi, razređivanje krvi

-povoljan učinak kod dijabetesa

-diuretik, antispazmodik, antimikrobno bakteriostatsko dejstvo

UPUTSTVO ZA UPOTREBU:

Ulijte 2-3 dl prokuvane vode na jedan filter i ostavite da odstoji najmanje 15 minuta, čvrsto pokriveno. Nakon uklanjanja filtera može se konzumirati vruće, hladno, izravno ili razređeno (do 2 litre), po mogućnosti aromatizirano medom.

SASTOJCI:

Zeleni čaj, kopriva, šipak, limunska trava, nana, cvet sleza, kinesko bilje: list perila, list lotosa, list bambusa

Kopriva:

Kopriva je izuzetno bogata blagotvornim materijama poput vitamina A, B, C, K, gvožđa, selena, kalcijuma, hlorofila, mravlje kiseline i drugih flavonoida i drugih fitohemikalija. koji blagotvorno djeluju na sledeće organe: kardiovaskularni sistem, izlučivanje, probavni sistem, ženske i muške polne organe.

Šipak:

Efekti: jača imunološki sistem, a zbog visokog sadržaja vitamina C ujedno je i sjajan antioksidans, štiti ćelije i pomaže u razgradnji masnoća.

Limunska trava:

Njeni aktivni sastojci imaju smirujući i antivirusni učinak. Podstiče probavu i često se koristi kod glavobolje, nesanice i poremećaja spavanja. Ublažava nervozu, što ga čini izvrsnim biljnim preparatom za smanjenje psihičke napetosti, uklanja nemir, teskobu.

Cvet sleza:

Glavni aktivni sastojci su sluzavi, pa se koristiti kod bolesti respirativnih puteva i digestivnog sistema uz antiinflamatorni efekat.

Nana:

Otklanja vetrove, podrigivanje, povraćanje, grčeve u želucu i materici, pospešuje krvotok, utiče na izlučivanje žuči, mokraće i želudačnih sokova

Nuspojave:

Moguća je pojava promena na koži, svrab na početku primene, crvenilo, što je prirodni znak pročišćavanja tela. Kontraindikacije nisu poznate 

Upozorenje! Konzumiranje ovog proizvoda ne može zamijeniti raznoliku, uravnoteženu prehranu i zdrav način života! Ne prekoračite preporučenu dnevnu dozu!

Količina 30 filter vrećica

Slični proizvodi