Prostasan kapsule

Prostasan kapsule se mogu koristiti:

- za smanjenje upale i smanjenje uvećane prostate
- za uspostavljanje normalnog funkcionisanja prostate
- za smanjenje učestalosti mokrenja
- za omogućavanje lakšeg pražnjenja mokraćne bešike i samim tim i normalizaciju seksualne funkcije

10 Proizvoda na zalihama

2 100,00 RSD

PROSTASAN KAPSULE - 60 komada / kutija

Rešite probleme sa prostatom na prirodan način 

Bolest prostate je veoma česta bolest muškaraca srednje dobi i starijih muških osoba koja se javlja u vidu upale ili hipertrofije (uvećanja) prostate. Kapsule Prostasan sa prirodnim aktivnim sastojcima utiču na ublažavanje neugodnih simptoma upale i uvećanja prostate, smanjuju potrebu za čestim mokrenjem, pomažu u lakom i brzom pražnjenju mokraćne bešike i uklanjaju polnu disfunkciju. 

Upala prostate je izuzetno neprijatna, sa probadajućom boli i nagonom za učestalo mokrenje.

Najkarakterističniji simptom uvećanja prostate je isprekidani mokraćni mlaz kao i česta potreba za mokrenjem. Zbog anatomskog položaja uvećane prostate dolazi do uklještenja baze mokraćne bešike i uretre, tako da urin nije u mogućnosti da se prazni, a stalni pritisak se vrši na zid mokraćne bešike, čime se povećava potreba za mokrenjem. U pojedinim slučajevima, povećanje prostate javlja se u slučaju maligne bolesti i u tom slučaju lečenje se vrši kao kod upale ili  hiperftrofije. Poznato je da bolesti prostate imaju negativan učinak na seksualnu aktivnost muškaraca, zbog toga rešavanje ovih problema osim zdravstvenih ima značajan učinak i na mentalno zdravlje, samopoštovanje i povratak bračne harmonije.

Naporno je probuditi se nekoliko puta u toku noći zbog potrebe za mokrenjem. Neugodno je  ako se ista stvar događa na poslu ili u pokretu. Kapsula Prostasan sa prirodnim aktivnim sastojcima  (ekstrakt bundevinih semenki, sojini izoflavonidi, ekstrakt korena Ginsenga) utiče na ublažavanje neugodnih simptoma upale i uvećanja prostate, a istovremeno smanjuje potrebu za čestim mokrenjem, pomaže lako i brzo pražnjenje mokraćne bešike i uklanja polnu disfunkciju. 

Ovaj proizvod sadrži vitamine C i E, kao i cink i selen koji doprinose jačanju odbrambene sposobnosti organizma.

Način upotrebe:

Popiti 2x1 kapsulu ujutro i uveče pre obroka

Prostasan nema kontraindikacija, a delotvornost proizvoda potvrđuju iskustva korisnika kao i klinička ispitivanja.

SASTAV I SVOJSTVA

  • Seme bundeve (korisne su za prevenciju, kao i za redukciju uvećane, hipertrofirane prostate, sadrži antioksidanse, vitamine, mineralne materije i mikroelemente (cink, selen)
  • Sojin izoflavonoid(Glycine soya) (50 mg/tabletta) (poboljšava funkciju prostate, smanjuje rizik od nastanka karcinoma, pruža prirodnu pomoć u održavanju prostate u dobrom fiziološkom stanju),
  • Žen-šen (Panax ginseng) (jača organizam, poboljšava cirkulaciju i podstiče seksualni nagon),
  • Vitamini C i E

Količina 60 kapsula

Slični proizvodi